Napkelte 07:05 Napnyugta 17:52

Szárított homoktövis

Feladva: Oct. 6. 21:55 Megtekintve: 15
Ár: 2 000 Ft (~ 6.62 €)

Haszon- és társállataink egészségének megőrzése mindig is fontos szerepet töltött be az állattartással foglalkozók életében. Ebben kiváló segítséget nyújtanak számunkra mai napig a gyógynövények.
Amik közül kiemelkedik a homoktövis.
Védi, erősíti az immunrendszert, növeli a szervezet védekezőképességének hatékonyságát. A szervezet öregedési folyamatát lassítja, növeli az ellenálló képességet. Véd a fertőzések ellen, javítja a szervezet általános állapotát. Az anyagcserét fokozza. Növeli a fizikai és szellemi erőnlétet.
Ajánlom vemhes kutyák részére is a folsav tartalom miatt, ami nélkülözhetetlen a méhen belüli fejlődéshez. Termékem tartalmazza a homoktövis minden hasznos részét, levelét, termését, magját, kérgét, melyek más-más hatóanyagot tartalmaznak, egymástól eltérő koncentrációban. A homoktövis levelét lombhullás előtt szedjük. Kíméletes eljárással, 40°C-on szárított, így vitamintartalmát tökéletesen megőrzi. Vitamintartalma jelentős. Több mint 190 biológiailag aktív összetevőket tartalmaz Az A-vitamin a szem működésénél, csontnövekedésben, a hámszövetek, a bőr és nyálkahártya felépítésében játszik jelentős szerepet. A B-vitaminok felelnek a sejtek energiatermeléséért és a zsírok, fehérjék anyagcseréjéért, különösen idős korban fontos a megfelelő mennyiség bevitele. A test számára különösen fontos a K-vitamin is, melyet szintén jelentős mértékben tartalmaz. Szárított, finomra darált takarmány alapanyagom 100g-os kiszerelésben rendelhető 100% homoktövist tartalmaz!
Adagolás:

10 kg alatt 2 x 1 g
10-25 kg között 2 x 1,5 g
25 kg felett 2 x 2,5 g
Száraz eledelhez keverve
2243 Kóka Körtefalapos u 9
Telefon: 0620-919-0620
www.facebook.com/kokaihomoktovis

Állapot: Új
Évjárat: 2019
Hirdető: Dóczi Ferenc Krisztián
Telefon: nincs megadva
Jelentés: Hirdetés jelentése
Kérdezzen a hirdetés feladójától
X
Dialog